نخست‌وزیر عراق حامل پیام ترامپ به ایران شد

نخست‌وزیر عراق حامل پیام ترامپ به ایران شد

زیدی در این سفر حامل پیام حسن‌نیت به ایران و پیامی از آمریکا درباره عدم قصد برای سرنگونی نظام ایران است.

نخست‌وزیر عراق پس از دیدار با دونالد ترامپ، راهی تهران شده است؛ سفری که به گفته الجزیره می‌تواند حامل پیامی مهم از سوی واشنگتن برای جمهوری اسلامی ایران باشد و توجه‌ها را به نقش بغداد در انتقال پیام میان دو طرف جلب کرده است.

به گزارش هفت مهر ، الجزیره نوشت: نخست‌وزیر عراق به تهران سفر کرد. این سفر پس از دیدار از واشنگتن و با انتقاد ایران همراه شده است.

زیدی در این سفر حامل پیام حسن‌نیت به ایران و پیامی از آمریکا درباره عدم قصد برای سرنگونی نظام ایران است.

زیدی به ایران خواهد گفت که بسته شدن تنگه هرمز، اقتصاد عراق را متأثر کرده است.

دولت عراق اعلام کرده که سفر برای بررسی روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی و تحولات منطقه‌ای انجام میشود. موضوع سلاح مقاومت مطرح خواهد شد.

عراقچی: نیاز به پیغام پسغام نداریم مشکل رویکرد آمریکا است

عراقچی در پاسخ به خبرنگار صدا و سیما در باره سفر نخست وزیر عراق گفت:

نخست وزیر عراق یک سفر واشنگتن داشتند و طبیعی است که دیدگاه‌ها و برداشت‌های خودشان را به ما منتقل کنند.

با آمریکا در حال حاضر مشکل میانجی نداریم؛ مشکل تبادل پیام نیست، مشکل نوع رویکرد آن‌هاست.

لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *