محمود امین نژاد، مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس در گفتگو با انرژي پلاس در خصوص پروژه کاهش گازهای مشعل گفت: این پروژه از ابتدا به صورت یک طرح خام به ما واگذار شد. ما مجبور بودیم تمامی مراحل مطالعات پایه، طراحی و مهندسی را خودمان انجام دهیم. به عبارت دیگر، این یک بسته […]
محمود امین نژاد، مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس در گفتگو با انرژي پلاس در خصوص پروژه کاهش گازهای مشعل گفت: این پروژه از ابتدا به صورت یک طرح خام به ما واگذار شد. ما مجبور بودیم تمامی مراحل مطالعات پایه، طراحی و مهندسی را خودمان انجام دهیم. به عبارت دیگر، این یک بسته آماده و آماده اجرا نبود. علاوه بر این، شرکت ما همزمان نقش سرمایهگذار و مجری پروژه را بر عهده داشت.
امین نژاد ادامه داد: اگر به شرکتهای بزرگ دیگر از جمله توتال نگاه کنید متوجه میشوید که فاز مطالعاتی آنها ۳ سال و فاز اجرایی نیز ۴ سال طول کشیده، یعنی در مجموع ۷ سال، ما نیز در پروژه مشعلها همین مسیر را پیش رفتهایم.
او به محدودیتهای شدید بینالمللی و بحثهای مالی اشاره کرد و گفت: قرار بود بود ۷۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای موضوع گازهای مشعل به بید بلند فاینانس بدهد اما نشد. تاکنون ۷۱ درصد از کل پروژه پیشرفت فیزیکی داشته و همین امسال نیز حدود ۴۰۰ میلیون از این پروژه به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس با اشاره به اهمیت کاهش واقعی گازهای مشعل گفت: صرف شمارش فلرها گمراه کننده است. مهم کاهش حجم گاز سوزانده شده است. به عنوان مثال، ممکن است ۱۰ فلر کوچک و یک فلر بزرگ داشته باشیم که فلر بزرگ به تنهایی حجم گاز سوزانده شده بیشتری نسبت به ۱۰ فلر کوچک داشته باشد. بنابراین، تمرکز ما بر کاهش حجم گاز سوزانده شده است.
او افزود: علیرغم محدودیتهای مالی و بینالمللی، پروژه کاهش گازهای مشعل پیشرفت قابل توجهی داشته است. با وجود عدم دریافت کامل تسهیلات مالی از صندوق توسعه ملی، موفق شدهایم پروژه را حدود ۷۱ درصد پیش ببریم بنابراین پروژه کاهش گازهای مشعل در بیدبلند با توجه به شرایط موجود، پیشرفت قابل قبولی داشته است. همچنین، پروژههای تکمیلی زنجیره ارزش مانند PDH/PP نیز با ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا هستند.
امین نژاد به نقش پالایشگاه بیدبلند در تامین گاز کشور اشاره و عنوان کرد: بیدبلند حدود ۷ درصد از گاز شبکه را تامین میکند. همچنین، با اجرای پروژههای کاهش گازهای مشعل، به کاهش آلودگی هوا و بهبود محیط زیست کمک شایانی خواهد.
آخرین خبرها
پربیننده ترین خبرها
-
شیخ زاده در سایپا چند ماهه می شود؟
-
گامي بلند در مسير خودكفايي صنعت نيروگاهي كشور
-
برسی ۴۴ همت بودجهی مناطق ۲۲ گانه تهران در سال ۱۴۰۴
-
وزارت راه کاهش وام ۸۰۰ میلیونی مسکن ملی را رد کرد
-
رهبر انقلاب:پشت لبخندهای دیپلماسی، کینههای پنهانی نهفته است
-
انتصاب رئیس جدید مرکز امور بین الملل وزارت نیرو
-
مخالفت نمايندگان مجلس با واگذاري ايران خودرو به كروز
-
ورود 4.2 همت پول حقيقي به بورس
-
زیستپالایشگاهها؛ گامی به سوی آیندهای سبز و پایدار در ایران
-
کاهش دما در تهران و هشدارها و توصیههای ایمنی مدیریت بحران
-
بررسی عملکرد شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در دیوان محاسبات کشور
-
بررسی بند به بند cft و پالرمو از صبح امروز بهصورت رسمی در مجمع آغاز شد
-
تشکیل محور گازی مسکو-باکو-تهران
-
فقرا بیشترین بار مصرف بنزین را به دوش میکشند/ در خوشبینانهترین حالت، ناترازی بنزین تا سال ١۴١٠ به
-
وزیر نیرو از رفع ناترازی در تابستان ۱۴۰۵ خبر داد
-
انتصاب عضو جدید هیات مدیره ایتراک
-
نصب پنل خورشيدي الزامي شد
-
مصرف آب هر تهراني در شبانه روز چقدر است؟
-
وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ دیگر قطعی برق نداریم
-
واکنش حامد شمس به ادعاهای فعال مجازی؛ مستندات و تقدیر برای سوتزنی یا شکایت