سومین باخت متوالی / پرسپولیس ۱ – خیبر ۲ / خداحافظ قهرمانی!

به گزارش هفت مهر ، تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست تلخ برابر ملوان و گل‌گهر حالا برای بقا در کورس بالای جدول چاره دیگری غیر از پیروزی ندارد و البته خیبر هم امیدوار است مانند دیدار رفت مقابل سرخپوشان تهرانی شگفتی سازی کند.

در ادامه رقابت‌های هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال ایران، از ساعت ۱۹ دو مسابقه در تهران و اراک برگزار شد. در مهم‌ترین دیدار، پرسپولیس در ورزشگاه پاس قوامین و در فضایی کم‌تماشاگر میزبان خیبر خرم‌آباد بود؛ مسابقه‌ای که برای سرخ‌پوشان حکم یک آزمون حیثیتی را داشت.

شاگردان اوسمار ویرا پس از شکست سنگین مقابل گل‌گهر و نتایج پرنوسان نیم‌فصل دوم، بیش از هر زمان دیگری به یک نمایش قاطع و امیدوارکننده نیاز داشتند. خاطره اولین شکست فصل برابر خیبر هنوز از ذهن هواداران پاک نشده بود و همین مسئله انگیزه مضاعفی به پرسپولیسی‌ها داده بود تا در دیدار برگشت، چهره متفاوتی ارائه دهند.

کادرفنی پرسپولیس برای این مسابقه چند تغییر مهم در ترکیب ایجاد کرد. بازگشت امید عالیشاه به جمع نفرات اصلی، حضور دوباره تیوی بیفوما در خط حمله و قرار گرفتن سروش رفیعی در قلب خط میانی، نشان می‌داد سرخ‌ها با رویکردی تهاجمی‌تر پا به میدان گذاشته‌اند. در سوی مقابل، خیبر خرم‌آباد با اتکا به انسجام دفاعی و ضدحملات سریع، امیدوار بود بار دیگر سرخ‌پوشان را غافلگیر کند و بار دیگر یک مدعی دیگر را از پیش بردارد.

در پایان تلاش‌های سرخ‌ها برای کسب حداقل امتیاز ممکن فایده‌ای نداشت و خیبر با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل پرسپولیس، موفق شد رفت و برگشت این تیم را با برد پشت سر بگذارد. لر‌تباران حالا با ۲۹ امتیاز در رده هشتم ایستاده‌اند، هرچند نتیجه دیدار ملوان بندر انزلی – تراکتور می‌تواند جایگاه‌شان را تحت تأثیر قرار دهد.

پرسپولیس نیز در شرایطی با ۳۴ امتیاز در رده پنجم قرار گرفته که دو بازی بیشتر از سپاهان، تراکتور و استقلال انجام داده است. در هفته بیست‌وسوم، سرخ‌ها در اصفهان میهمان ذوب‌آهن خواهند بود و خیبر در خانه از چادرملو اردکان پذیرایی می‌کند؛ تیمی که امشب با نمایشی خیره‌کننده گل‌گهر را درهم کوبید.

لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *