امروز: شنبه, ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 20 جماد أول 1445 | 2023-12-02
کد خبر: 2501 |
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷ | ارسال توسط :
1164 بازدید
0
17
ارسال به دوستان
پ

در فیلم منتشر شده در فضای مجازی این پدر مدعی است که فرد آدم ربا پس از ربودن دخترش او را در خانه محبوس کرده و فرزندش دو مرتبه قصد فرار از دست این آدم ربا را داشته، که در هر مرتبه مرد آدم ربا از اقدام او جلوگیری کرده است. به دنبال انتشار ویدئویی […]

  • در فیلم منتشر شده در فضای مجازی این پدر مدعی است که فرد آدم ربا پس از ربودن دخترش او را در خانه محبوس کرده و فرزندش دو مرتبه قصد فرار از دست این آدم ربا را داشته، که در هر مرتبه مرد آدم ربا از اقدام او جلوگیری کرده است.

به دنبال انتشار ویدئویی از پدر یک دختر ۱۴ ساله مبنی بر ربایش و حبس یکساله فرزندش توسط مرد آدم ربا دادستانی تهران دستور فوری رسیدگی به پرونده را صادر کرد.

به گزارش مشرق، با دستور ویژه دادستان تهران، متهمی که این پدر در ویدیو به او اشاره کرده در غرب کشور هنگامی که قصد خروج از کشور را داشت بازداشت و بازگردانده شد.

به ادعای این پدر دختر وی به قتل رسیده و به همین منظور دادستانی تهران تحقیقات خود را آغاز کرده و پرونده در دست بررسی است.

گفتنی است؛ پدر دختر ۱۴ ساله ادعا می‌کند که فرزندش به مدت یک سال توسط فردی دزدیده شده و سپس به قتل رسیده است.

در فیلم منتشر شده در فضای مجازی این پدر مدعی است که فرد آدم ربا پس از ربودن دخترش او را در خانه محبوس کرده و فرزندش دو مرتبه قصد فرار از دست این آدم ربا را داشته، که در هر مرتبه مرد آدم ربا از اقدام او جلوگیری کرده است.

این دختر تحت تاثیر و اغفال فردی قرار گرفته بوده و به دلیل اعتماد بیجا توسط او ربوده شده در حال حاضر فیلمی از پدر این دختر در فضای مجازی و خطاب به حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس دستگاه قضا منتشر شده که نشانگر تظلم خواهی او و صدور حکم عادلانه است که برهمین اساس دادستانی تهران دستور بررسی و تحقیق فوری را روی این پرونده صادر کرده است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطهفت مهر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    P